Chipboard Lamarty in the decors "Elbrus" and "Snow-White" in the TV project "Dachny Otvet". Paradoxical living room | 24.05.2023

Chipboard Lamarty in the decors "Elbrus" and "Snow-White" in the TV project "Dachny Otvet". Paradoxical living room

all news

The renovated interior of the living room is designed in soothing colors, and natural motifs can be traced in the lines and textures of the furniture

The geometry of the room has undergone a big change. First of all, the room was freed from a bulky fireplace. It was also possible to add the missing square meters by getting rid of the partitions between the room and the corridor. Maximum natural light was let into the room by increasing the window opening.

The living room was visually divided into two parts. The dining area was highlighted with a low podium, hiding pipes under it. The log wall was preserved for authenticity, only toned in white. The same color flows onto the ceiling in the dining area.. A wooden table appeared in the center of the podium, accompanied by steel chairs and soft puffs in a warm green hue.

The recreation area was highlighted with the help of ceiling decoration chipboard panels in light wood. Calm noble shade of decor Elbrus from the collection Lamarty adds depth to the room, making the ceiling visually higher. The glazed transom on the site of the former fireplace chimney also plays on the illusion of the height of the room. The entrance portal was framed to match the ceiling with laminated chipboard in the natural shade of the Elbrus decor.

In the living room, storage spaces with shelves for wine were provided: two cabinets with white facades appeared on both sides of the front door. Cabinet furniture was made of high quality wood boards Lamarty decorated with Snow White. Cabinet shelves follow the color concept of the ceiling. Open shelves made of snow-white laminated chipboard are also responsible for storage in the room.

Comfortably relax and spend time with your family will allow a sofa of four mobile modules that can be arranged depending on the pastime scenario. An expressive accent of the living area has become a bench made of solid wood, which plays the role of both a coffee table and additional seating. The cosiness of the room was added with the help of cute little things: puffs in the form of stones, vases and candles on the shelves, ceramic dishes on the table.

You will find the description and video of the broadcast on the official website of the TV show "Dachny Otvet". Broadcast on 05/07/2023.
Project authors: Daria Maksimova and Asya Antsiferova

Chipboard Lamarty in the decors "Elbrus" and "Snow-White" in the TV project "Dachny Otvet". Paradoxical living room



all news
Show Hide
Cookie agreement on the sites of "SPM" LLC

By using the site, you agree to our Privacy Policy.